Her finder du svar på spørgsmål om vores cover til brækkede arme og ben

Størrelse, anvendelse, produktionsinformation etc.

Mål omkredsen af din overarm med et målebånd og tjek i diagrammet hvilket cover der passer til dine mål under “diameter”. Ligger omkredsen mellem to størrelser anbefales det, at vælge det største cover, da coveret kan strækkes.  Når du har fundet den rigtige størrelse på dit Vendex Cover til arm, kan du trygt gå i bad eller hoppe i poolen og være sikker på, at din gips forbliver tør.

Mål omkredsen af din læg med et målebånd og tjek i diagrammet, hvilket cover der passer til dine mål under “diameter”. Ligger omkredsen mellem to størrelser anbefales det, at vælge det største cover, da coveret kan strækkes. Når du  har bestilt dit Vendex Cover til ben og modtager det med posten få dage senere, kan du være helt sikker på, at din gips forbliver tør, når du går i bad eller skal på badeferie.

Ligger dit mål mellem to størrelser skal du vælge det største cover, da Vendex Cover kan strækkes hele 700%, og dermed er yderst elastisk. Den yderst elastiske funktion gør det muligt, at kunne passe dit cover, hvis du har bestilt det ud fra dine mål.

Hvis coveret strammer, så bliver det hurtigt ubehageligt. Det kan nemt justeres ved at klippe et stykke af enden. Vær opmærksom på ikke at klippe for meget af, start med et lille stykke – klip hellere en gang ekstra.

Ja, Vendex Cover kan både anvendes som badeovertræk til arm og ben i gips og skinne. Vendex Cover til arm og ben er meget elastiske, så du kan nemt få det til at passe over din skinne.

 

Vi anbefaler, at Vendex Cover benyttes op til 30-40 minutter ad gangen forudsat, at det stadig følelses behagligt at have på. Coveret må ikke sidde for stramt og kan justeres ved at klippe et stykke af enden.

Vendex Cover er fremstillet af naturgummi og er 100% biologisk nedbrydeligt. OBS: Allergisk reaktion kan forekomme i sjældne tilfælde og bør ikke anvendes, hvis du er allergisk overfor latex. 

Ja, Vendex Cover kan fint anvendes ved både dykning og snorkling. Når coveret bruges ved vandsportsaktiviteter, skal dette ske med påpasselighed. Coveret må således ikke komme i berøring med koralrev, stenbund etc.
Du kan bruge coveret til at beskytte din brækkede arm eller dit brækkede ben, så går du ikke glip af alt det sjove.

Få gerne hjælp til at påsætte coveret – det gør det hele meget nemmere.

Da Vendex Cover er fremstillet at naturgummi (latex) bør du fjerne skarpe genstande som smykker og passe på med skarpe negle. Du kan med fordel strække og massere coveret før ibrugtagning. Coveret kan strækkes 700% og bør nemt kunne føres over gipsen eller skinnen. Eventuelt luft i coveret presses ud før du hopper i vandet – benyt eventuelt det medfølgende sugerør til at suge luften ud af coveret.

Coveret strækkes ud og trækkes forsigtigt hen over gipsen eller skinnen. Skyld coveret efter brug og hæng coveret til tørre. Når det er helt tørt, drysses det med lidt talkum – pose med talkum medfølger sammen med coveret

Ja, med forsigtighed kan coveret godt trækkes over en ortopædisk støvle – vær påpasseligt med skarpe kanter. Det anbefales, at coveret prøves på den raske fod først og tilpasses i omkredsen ved eventuelt at klippe et stykke af den øverste kant. Få gerne et til at hjælpe med at få coveret på. 

Vendex Covers egenskab med, at det er 100% vandtæt og elastisk gør det ideelt til bl.a. svømning. En brækket arm behøver derfor ikke sætte en stopper for en tur i svømmehallen eller poolen. Coveret virker som en badebeskytter til gipsen – en vandtæt pose til din brækket arm.

Ja coveret kan sagtens anvendes i forbindelse med vandterapi, og dermed være med til at styrke dit helbred efter en uheldig episode med din fod eller arm i gips eller skinne.

Ja Vendex Cover kan benyttes ved badning og svømning i havet med armen eller benet i gips. Coveret tåler saltvand. Ved benyttelse af coveret ved havet bør du være påpasseligt med ikke at træde på sten og andre skarpe genstande på stranden og havbunden. 

Vendex Cover kan med fordel benyttes i svømmehallen og poolen, da coveret tåler klorvand. 

Efter brug anbefales det, at coveret skyldes i rent vand og hænges til tørre inden det tages i brug igen.

Coveret beskytter din gips og skinne for sand på stranden. Vær opmærksom på sten og andre skarpe genstande i sandet, som kan beskadige coveret.

Vendex Coveret er fremstillet af slidstærkt naturgummi, som under fremstillingsprocessen er blevet vulkaniseret. Dette gør gummien elastisk og slidstærk.  Holdbarheden øges væsentligt ved korrekt brug og opbevaring. 

Efter brug skyldes coveret i rent vand og hænges til tørre. Når det er helt tørt, drysses det med lidt talkum – pose med talkum medfølger.

Vendex Coveret skylles i vand  efter brug og ligges til tørre. Når coveret er helt tørt, drysses det med lidt talkum og klar til brug igen.

Ja, da der er tale om et naturprodukt, er det modtageligt overfor farveændringer/nuancer over tid. Sol, lys og vand kan således godt ændre på coverets farvestruktur.

Bestilling, forsendelse og returnering

Spørgsmål

Svar

Afgivelse af en ordre

Når du bestiller via webshoppen bliver du bedt om din leveringsadresse og betalingsoplysninger. Bekræftelse af din ordre sker via e-mail.

Hvilke betalingsmetoder kan du anvende ved bestilling?

Vendex modtager online betaling med Visa, Mastercard og Mobilpay Online. vi gemmer ikke dine kreditoplysninger på vores system.

Moms

Alle priser er inkl. 25% moms.

Hvornår bliver jeg trukket for min bestilling?

betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes fra lagerhotellet. Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Valuta

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Danmark – Kroner (DKK).

Sikker betaling

Vendex benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Vendex’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Kan jeg bestille over telefonen?

Desværre nej, men via nogle få klik på vores web-side kan du hurtigt og nemt bestille Vendex Cover til hurtig levering. 

Leveringstid

Bestil dit badeovertræk til arm eller ben inden kl. 14 på alle hverdage og få leveret på din privat adresse allerede næste morgen.

Leveringsfirma

Varen leveres med DAO direkte til din privat adresse. Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Har min ordre været vellykket?

Når din ordre er gennemgået, skal du modtage to e-mails. En indledende e-mail med et ordrenummer og derefter en mail om at din betaling er behandlet. hvis du ikke modtager begge e-mails, bedes du udfylde vores kontakt formular på vendex.dk.  

Levering til ferieresort, campingplads eller hotel

Hvis leveringen sker til en ferieby eller et hotel, er det vigtigt, at du også angiver et lokalt kontaktnummer. hvis kontaktnummer ikke er oplyst, kan vi ikke garantere den aftalte lveringstid.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter levering  og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@vendes.dk   

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Vendex i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max, to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Vendex dækker returnerings omkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Vendex

Buttervænget 3

9990 Skagen

TLF: +45 30584859

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Kunde- og Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Vendex, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnr. og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Vendex i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Vendex har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige Vendex er: Lars Hedegaard

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Vendex har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@vendex.dk

 

Cookies

På https://vendex.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledning på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://vendex.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun  med det formål, at optimere Vendex’s hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:

https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/