Bliv forhandler af Vendex Cover

Bliv forhandler af uundværlig beskyttelse til brækket arm og ben i gips

Hos Vendex er vi løbende på udkig efter nye forhandlere og samarbejdspartnere, som vil være med til at markedsføre og sælge Vendex Cover-produkterne.

Her på siden kan I læse mere om, hvad vi kan tilbyde som producent, vores nuværende forhandlere og meget mere. Husk at I altid er velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål, der ikke besvares her.

Hvorfor skal I sælge vandtæt beskyttelse til gips?

Har I en målgruppe med behov for 100 % vandtæt badebeskyttelse – fx personer, der får armen eller benet i gips eller skinne – er Vendex Covers et perfekt match.

I Danmark er der ca. 80.000 personer om året, som pådrager sig lektioner eller brud på arme og ben – og derudover et stort antal personer, der får operationer, som kræver vandtæt beskyttelse.

Vendex Covers mål er at hjælpe disse personer til en lettere hverdag, når armen eller benet er i gips, skinne eller på anden vis har brug for 100 % vandtæt beskyttelse. Dette gør sig gældende ved daglig hygiejne som bruse- og karbad eller ønsket om fortsat at kunne gå i den lokale svømmehal eller kunne benytte poolen, stranden og vandrutsjebanen under ferien. Selv dykning er fortsat muligt med Vendex Covers.

Der er derfor en stor målgruppe og et marked for vores produkter..

Webshop eller fysisk butik?
- emballagen fås i forskellige former

Vi har både emballage, der passer til jer, der sælger produkter via webshop eller via fysisk sted (svømmehal, butik, campingplads mm).
Produktet er naturligvis også indpakket, således det ikke kan tage skade af at stå i sollys.

Skal I med på rejsen?

Kontakt Vendex Cover allerede i dag for en dialog omkring forhandlerpriser etc.
I kan også udfylde nedenstående formular og blive kontaktet af os for en uforpligtende snak.

Nuværende forhandlere: